Rezultate Loto

Pentru acuratetea datelor, rezultatele loteriilor sunt actualizate pe masura ce exista informatii oficiale parvenite noua direct de la organizatorul respectivei loterii.

  • Aveti posibilitatea de a juca de acasa la o anumita loterie facand click pe numele loteriei din tabelul de mai jos sau apasand butonul "Play!" aflat in dreapta zonei de rezultate. Sistemul de joc la loto on-line este simplu si usor de accesat si elimina timpii pierduti la cozile de la casele de pariuri;
  • In pagina dedicata fiecarei loterii in parte gasiti informatii cu privire la sistemul de joc, acordarea premiilor, rezultatul ultimei extrageri si o arhiva informativa a ultimelor 10 extrageri;
  • Pentru fiecare bilet jucat primiti ca BONUS un bilet GRATUIT !
  • Va dorim mult noroc !
Tara / Loterie
Data
Numere castigatoare
 
#
Australia - Wednesday Lotto 31 Iul 2013
California - Super Loto
Canada - Quebec 49
Canada - Western 6/49
championsleague
Ultima actualizare: 22.10.2013 17:17

anuntul-tecucean.ro

Site pentru tecucenii de pretutindeni.

agendadeafaceri.ro

Portalul afacerilor indraznete.

schimba-orice.ro

Site de anunturi gratuite din toate domeniile.
 

Invata Poker online

Intra pentru a afla toate detaliile referitoare la jocul de poker online. Score-Zone.ro are actualizari permanente pentru ca tu, vizitatorul nostru, sa ai mereu la dispozitie ultimele informatii privind regulamentele, site-urile unde poti juca poker online si lista concursurilor de poker online cat si a valorii premiilor acestora.

 

Invata BlackJack online

Ai auzit de BlackJack si ai vrut sa-l joci ! Atunci, aduna-ti curajul si participa la turneele organizate de partenerii Score-Zone.ro. Te asteapta castiguri importante in bani, totul din atmosfera relaxanta a fotoliului de acasa.

 

Invata Bingo online

Bingooo !!! De foarte multe ori ai auzit acest cuvant atunci cand ii iese cuiva o activitate. Dar, de fapt, bingo este un joc foarte popular ce-i atrage pe oamenii din toate colturile mapamondului. Intra si afla detaliile jocului, concursurile si bonusurile generoase pe care participarea la acest joc le genereaza.

 

Invata Table online

Stim ca jocul de table este printre preferatele romanilor. De aceea, iti oferim acum posibilitatea de a juca online si de a face bani din pasiunea ta pentru acest joc. Chiar daca nu esti familiarizat cu regulile jocului, poti intra in pagina dedicata pentru a-i afla regulamentul, pentru a participa si castiga la concursurile de table organizate online.

 

Invata Remi online

Jocul de remi [ rummy ] este foarte rar intalnit pe site-urile romanesti. Din acest motiv acum, Score-Zone.ro iti ofera acum posibilitatea de a afla regulamentul jocului de remi si modalitatile de participare la concursurile online organizate in toata lumea.

 

 
 
Termeni si Conditii

Va rugam sa vizitati pagina de Termeni si Conditii a site-ului Score-Zone.ro pentru a afla si intelege limitele si competentele de functionare ale site-ului.
Orice reclamatie ulterioara care face obiectul detaliilor prevazute in aceasta pagina nu va fi luata in considerare.

Despre Score-Zone.ro

- site-ul isi ofera GRATUIT serviciile de afisare rezultate vizitatorilor sai;
- pentru acuratetea datelor, informatiile sunt prezentate doar prin afisarea sursei de provenienta;
- nu ne facem raspunzatori pentru eventualele inadvertente aparute si datorate surselor de informare ale Score-Zone.ro.

Ajutor & Suport

E-mail: office @ score-zone.ro

Pentru o relatie stransa intre vizitatorii site-ului si Score-Zone.ro va rugam sa folositi adresa de e-mail de mai sus.
Va stam la dispozitie pentru orice nelamurire cu privire la functionalitatile site-ului si asteptam si propunerile de imbunatatire ale acestuia.

Publicitate Score-Zone.ro

E-mail : publicitate @ score-zone.ro

Mai multe detalii despre afisarea de reclame in cadrul site-ului Score-Zone.ro gasiti in pagina dedicata.
In aceeasi pagina gasiti si detalii despre formatele publicitare acceptate la publicare.